tankaromtext

Läsblogg 9A

Blogguppgift 2 v47

En av minna huvudpersoner är Hermione Granger hon är bästa vän med Harry Potter och Ron weasley som går på en trollkar skola som  heter Hogwarts. Hermione, hon är en väldigt snäll person som är duktig i skolan. Hon hjälper Harry med att försöka besegra Voldemort och när dom tre kompisarna hamnar i knipa.  Jag vet inte riktigt några val Hermione gör men kanske att hon står på Harrys sida och skyddar sinna kompisar osv. Jag tror att utan Hermoine skulle inte böckerna och filmerna va lika bra. Hon är en väldigt tuff tjej som det är kul att se vad som händer med.    Min inre bila av  Hermione är nog en väldigt tuff och omtegsam person. Jag har sätt filmerna några gånger och läst några av böckerna så jag har fått reda på mycket fakta om hänne.

1 kommentar

  1. När jag läser din text så tänker jag att Hermione verkar som en väldigt snäll tjej som man järna skulle vilja vara vän med. Hon är nog som du säger en omtänksam person och det värkar som hon skyddar sina kompisar. Det är rolig läsa att du tycker som du gör att filmerna och böckerna inte skulle vara lika bra utan henne. Jag gillar din text för man får mycket information om henne och om andra personer bara på några rader, mycket bra.

Kommentera

© 2018 tankaromtext

Tema av Anders NorenUpp ↑