tankaromtext

Läsblogg 9A

Blogguppgift 2 v 47

Min huvud person som de flestas är snäll, en bra vän och har bra kemi med alla som hon möter. Hon har dock ett otroligt nostalgi problem. Hon kan vara i en otroligt stressig situation men hennes huvud är ute och cyckar. Jag vet att det gör till bra  och fyllig text men de är slarvigt gjort. Medan hon står där tittandes på en vägg och dreglar kan hennes vänner verkligen göra saker så att historien går vidare. Jag vet att hon tilldelar bakgrund men kom igen.

1 kommentar

  1. Intressant person. Låter som hon verkligen är någon som jag skulle vilja möta. Hon låter som en djup person som har mycket historia. Men det kanske inte är så roligt att vara med någon som bara går runt och tänker på det som redan har hänt. Hon låter som en komplex karaktär med många olika sidor. Önska jag viste vad hon hette.

Kommentera

© 2018 tankaromtext

Tema av Anders NorenUpp ↑